Naranjas rellenas / Gevulde sinaassappels

Ingrediënten: 4 grote sinaassappels, 4 eetlepels vanillesuiker, 2 theelepels kaneelpoeder, 250 ml Griekse yoghurt of kwark, 20 ongezouten pistachenootjes, 4 eetlepels bessen- of aardbeienjam, 4 bananen, 4 aardbeien, 1 kiwi

Bereidingswijze:
Snij sinaasappels doormidden. Pers ze uit en bewaar het sap. Pel de pistachenootjes, maak ze fijn in  een vijzel en bewaar.

Snij 4 aardbeien in kleine stukjes, Pel en prak de bananen. Voeg tijdens de jam en een beetje sinaasappelsap toe.

Schep de dit mengsel door de yoghurt. Voeg kaneelpoeder en vanillesuiker doorbij en meng goed door elkaar. Roer de rest van de sinaasappelsap erdoorheen totdat een smeuïg mengsel ontstaat. Roer de pistachenootjes daar weer doorheen.

Vul de sinaasappelhelften met dit mengsel. Garneer met ieder een aarbei en een stukje kiwi.