Cachopo

Ingrediënten: (voor 1 cachopo) 2 dunne runderlapjes, 100 g champignons, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 2 plakken kaas, 2 dunne plakken achterham, 2 eieren, 1 teentje knoflook, peterselie, paneermeel, olijfolie

Bereidingswijze:
Snij de paprika’s in dunne reepjes en de champignons in dunne schijfjes.

Beleg een van de runderlapjes met een plakje ham en een plakje kaas. Verdeel de ook de paprika en de champignonschijfjes daaroverheen. Bedek dat weer met een plakje kaas en een plakje ham en leg daar het tweede runderlapje overheen.

Hou nu alles bij elkaar met wat cocktailprikkertjes. Klop de eieren in een diep bord. Knijp er de knoflook in fijn en meng het, samen met wat peterselie, er goed doorheen. Haal daar de gevulde runderlapjes doorheen en vervolgens door de paneermeel. Zorg er voor dat het vlees er goed mee is afgedekt.

Verhit olijfolie in een pan en bak daarin de cachopo op een niet te hoog vuur gaar door regelmatig om te draaien.